Detta är avsnitt 189 och spelades in den 24 oktober på Microsoft TechDays på Kistamässan i Stockholm, och eftersom en geoligisk epok är längre än en ålder men kortare än en period (känns helt sjukt när man översätter det) så handlar detta avsnitt om…

MICROSOFT TECHDAYS:

Detta avsnitt spelades in inför “live studio audience” i rum E3 på Techdays onsdagen den 24 oktober klockan 16 till 18.

Det är lite svårt att ha länkar kring det vi pratade om men några saker:

* Vi påminner om att vi kommer att vara på plats den 14 november på 2nd Wednesday

* Merparten av alla sårbarheter är opatchade efter en månad

* Den första GDPR-granskningen är klar

* Artikeln om klistermärken är tillbaka igen

* Youtube reagerar mot Artikel 13

Under inspelningen så serverades det lite dricka och glass.
Glassen kom från King Scoopa och sponsrades av Cygate
Drickan sponsrades av TeleComputing.

Tack till både Cygare och TeleComputing för denna sponsring.

Previous articleEn Liten Podd Om It – Avsnitt 187 – Stockholm till Skåne på 12 Parsecs
Next articleNice to Know – Defender Sandbox
Johan is an expert on IT infrastructure in the area for small and medium businesses. Today he works at Acando where he is a Technical Architect for the Dynamics AX Team. With 20+ years of experience as a problem solver and generalist, Johan has solid experience in Microsoft Server Applications, communications, network, and virtualization. As a certified Microsoft Certified Trainer (MCT), Johan is a sough-after speaker and a trainer in Windows Client and Windows Server. Johan is a host and driving forces of the two podcast shows "En Liten Podd om IT" and the award-winning "The Nerd Herd". And writes this blog to share his findings.